mobiliteitswereld.com
9
10
4571

Klantenservice

Haben Sie Fragen über einem Produkt oder einer Bestellung? Rufen Sie an, Chat oder mailen Sie uns!

Wir sprechen Deutsch

Wir helfen Ihnen gerne von:

Montag bis Freitag 09.00 bis 17.00 Uhr.
Samstag 09.00 bis 16.00 Uhr,.

+31(0)46-7820552
info@mobiliteitswereld.com
Live chat starten

Sichere Zahlung

Betaalmethoden

Darum Mobiliteitswereld

 • Sehr breites Sortiment auf lager
 • gute Preisen
 • Hinterher zahlen isst nur möglich für Kunden die leben in die Niederlande
 • Abholung im Ladengeschäft möglich
 • Einfach zurücksenden
 • wählen SIe Ihre eigene Lieferzeit
 • auch abzoholen in mehr wie 2900 Abholorten in die Niederlande
 • Kundendienst erreichbar per Chat, Telefon und E-Mail
 • Die Sicherheiten des "Thuiswinkel Waarbogfonds"

HUKA Fahrad - 8 Produkte

sortieren nach

 an.

 • Je reactiesnelheid vermindert. Het voordeel van een driewielfiets is dat je langzaam kunt fietsen zonder dat je stabiliteit in gevaar komt.
 • Je te maken hebt met een beperking die van invloed kan zijn op jouw coördinatie of natuurlijke bewegingsmogelijkheden.

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken om de fietsen te bekijken en te ervaren. Dit kan bij jou op locatie, bij de dealer of bij ons in de showroom. Wil je langskomen in de showroom, dan kan dit op afspraak zodat we de tijd voor je kunnen nemen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Hoe kies ik de juiste fiets voor mijzelf?

Er zijn een aantal aspecten die van invloed zijn om een goede keuze te maken welke fiets het beste bij je past. Hierbij kan je denken aan:

 • Mate van ondersteuning: al onze fietsen zijn in de basis voorzien van sterke materialen die onder anderen zorgen voor een stabiele wegligging en een goed rijcomfort. Naast de standaard is het mogelijk om de fiets te voorzien van diverse ondersteuningen  afgestemd op jouw lichaam. Op deze manier kan je mogelijk nog veiliger en met meer plezier de weg op. Denk hierbij aan trapondersteuning, een aangepast zadel of stuur etc.
 • Design en model: naast veilig en stabiel fietsen mag je op een Huka fiets ook gezien worden. Met een betrokken team leveren we een brede collectie innovatieve fietsen en andere vervoersmiddelen naar Dutch design. Er zijn verschillende maatvoeringen beschikbaar.
 • Gebruik: fiets je voor dagelijks gebruik? Zet je de fiets in om met anderen te gaan fietsen? En met wie ga je fietsen? Hoeveel kilometers verwacht je te fietsen? Deze keuzes kunnen een doorslaggevende factor zijn welke fiets het meest geschikt is voor jou of jullie.

Ga naar ‘Collectie fietsen en andere vervoersmiddelen

Kan ik een proefrit maken op een Huka fiets?

Heb je interesse om een Huka fiets aan te schaffen? We laten jou een Huka fiets graag ervaren! Een proefrit is geheel gratis. Zodra je jouw interesse bij ons kenbaar maakt, plannen we samen een afspraak voor een proefrit. Eén van de adviseurs wordt vervolgens voor jou beschikbaar gesteld. De proefrit kan plaatsvinden bij jouw thuis, bij de fietsspecialist of bij ons op afspraak in de showroom.

Dien ik de fiets of ander vervoersmiddelen van Huka te verzekeren?

Het is in Nederland niet verplicht om je fiets te verzekeren. Tenzij jouw fiets beschikt over Auto-vario, waarbij de fiets zonder meetrappen kan rijden. Een fiets met Auto-vario valt onder de snorscooters en dient zodoende verzekerd te worden. Beschikt jouw fiets niet over Auto-vario en staat deze fiets in de garage of in een andere ruimte binnen, dan valt deze vaak onder de inboedelverzekering. Staat de fiets buiten op straat of elders, dan valt deze daar niet onder en dien je, indien gewenst, je fiets te verzekeren. Met een fietsverzekering verzeker je de Huka fiets voor bijvoorbeeld diefstal en beschadiging. Beschik je over een rolstoelscooter Pendel of scootmobiel Classic, dan ben je verplicht deze te verzekeren. Jouw verzekeringsmaatschappij kan jou hierbij adviseren.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding van een aangepaste fiets?

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen voor een aangepaste fiets of ander vervoermiddel, worden er diverse criteria gesteld. Uiteraard is een Huka fiets of ander vervoersmiddel ook particulier aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat je sneller over jouw Huka fiets of ander vervoermiddel beschikt! Doorgaans heb je binnen twee weken jouw Huka thuis.

Laat jouw financiële situatie het niet toe en/ of kom je graag in aanmerking voor een vergoeding van de overheid? Afhankelijk van de situatie zijn er diverse instanties hiervoor te raadplegen. Houd er rekening mee dat de doorlooptermijn via een dergelijk traject behoorlijk kan oplopen en daardoor de levertermijn van fiets eveneens oploopt. Wil je meer informatie over welke instanties je kan raadplegen? Ga dan naar deze link. Heb je inmiddels een hulpmiddel aangeschaft, dan kom je helaas niet meer voor een vergoedingsregeling in aanmerking.

Mehr lesen